Destacada Conferència Xavier Ferràs – Citilab Trend

Encetem el programa Citilab-Trend parlant de noves tendències en innovació i tecnologia amb Xavier Ferràs

Citilab-Trend s’emmarca en el conveni entre CREA, Aigües de Barcelona i Citilab

El proper 6 de novembre a les 18 hores Citilab acollirà la conferència ‘Noves tendències en innovació i tecnologia: reptes de futur per a la societat i l’economia’, una sessió que inaugurarà el programa Citilab-Trend. Aquest programa està impulsat pel conveni entre CREA, Aigües de Barcelona i Citilab i, a més, s’emmarca en la 5a Setmana de la Co-innovació.

Xavier Ferràs, doctor en Economia i Empresa per la Universitat de Barcelona i professor del Departament de Direcció d’Operacions, Innovació i Data Sciences d’ESADE, oferirà una ponència per parlar sobre com les noves tendències dels àmbits de la tecnologia i la innovació incideixen directament en la nostra vida quotidiana i creen nous reptes de futur.

Citilab-Trend: conferència Xavier Ferràs

No et perdis aquesta oportunitat d’aprendre sobre les noves tendències de futur!

Inscriu-t’hi fent clic aquí!

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar