Festival Internacional De Pallassos I Pallasses De Cornellà

Citilab participa en el 18è Festival Internacional de Pallassos i Pallasses de Cornellà

Espectacle familiar: ‘Boris, el robot lleó’

El proper divendres 19 d’octubre a les 18 hores, Citilab acollirà l’espectacle ‘Boris, el robot lleó’ en el marc del 18è Festival Internacional de Pallassos i Pallasses de Cornellà.

La companyia teatral Circatronic presenta una proposta còmica i gestual, de circ i de titelles, que serà d’allò més entretinguda per a les famílies. L’espectacle explica la història d’en Boris, el robot lleó protagonista que, juntament amb el seu company androide, venen del futur per trobar la cura a un virus que els ha afectat. Al llarg de tota la funció, el robot lleó i l’androide procuraran obtenir els sentiments més humans.

L’espectacle tindrà lloc a l’exterior del Citilab, a la Plaça Can Suris de Cornellà de Llobregat. En cas que les condicions metereològiques no ho permetin, la funció es traslladarà a l’interior del Citilab.

 

Taller per a pallassos i pallasses professionals amb Paolo Nani

D’altra banda, des del dimecres 17 d’octubre fins el mateix divendres 19 d’octubre, s’impartirà el taller per a pallassos i pallasses professionals també al Citilab. Aquesta activitat, destinada a exclusivament a artistes professionals de les arts escèniques, serà conduïda per l’actor i clown professional Paolo Nani que ajudarà als participants a trobar la inspiració creativa i desenvolupar la seva tècnica i les seves habilitats.

El Festival Internacional de Pallassos i Pallasses forma part de la ciutat de Cornellà des de fa més de trenta anys. Aquest esdeveniment té l’objectiu de posar en valor el paper dels clowns, subratllant amb especial èmfasi l’apoderament de la dona també en aquest àmbit: “la complexa tasca de fer riure no entén de gènere i és una poderosa arma contra les desigualtats”.

Per consultar tot el programa del Festival de Pallassos i Pallasses feu clic aquí.

Aquesta iniciativa està impulsada per l’Ajuntament de Cornellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar