Game Jam 2018

Citilab co-organitza la Game Jam 2018: 48 hores per crear un videojoc sobre esport i salut

Els propers 10 i 11 d’octubre Citilab acollirà la Game Jam 2018, una jornada que comptarà amb la participació d’una vuitantena d’alumnes de secundària que s’atreviran a afrontar un repte en grup: desenvolupar el prototip d’un videojoc en 48 hores.

Des de les 9:30h fins les 18h, els equips treballaran a contrarellotge per enllestir un videojoc, fent ús de les eines que vulguin, però amb un objectiu comú: promoure l’esport i els hàbits saludables. Així doncs, a través de la gamificació, els estudiants duran a terme un projecte treballant de forma col·laborativa i, alhora, el resultat de la seva feina serà un joc que també contindrà un missatge educatiu: la importància de la salut i dels bons hàbits.

Saint Peter’s School, l’Escola de Noves Tecnologies de la Universitat de Barcelona (ENTI-UB) i Citilab organitzen aquesta iniciativa amb la voluntat de promoure el pensament computacional i les vocacions científico-tècniques a través d’una experiència on l’aprenentatge, el treball en equip i la diversió vagin plegats.

Els centres educatius que participaran a la Game Jam d’enguany són: l’Escola Santa Eulàlia (Cornellà de Llobregat), l’Institut Miquel Martí i Pol (Cornellà de Llobregat), l’Institut Esteve Terradas (Cornellà de Llobregat), Agora International School (Sant Cugat), l’Escola Nostra Senyora de Montserrat (Rubí), Institut Quercus (Sant Joan de Vilatorrada), l’Escola Garbí (Barcelona), Oak House School (Barcelona), l’Escola Bon Soleil (Gavà), l’Escola Solc (Barcelona), l’Institut Vilatzara (Vilassar de Mar), l’Escola Virolai (Barcelona) i Saint Peter’s School (Barcelona).

Vols reviure com va ser la Game Jam de l’any passat? No t’ho perdis!

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar