skip to Main Content
Curs De Pilot De Drons Per A Aturats

8 persones aturades de Cornellà inicien la formació en la nova professió de pilot de drons

Aquest dilluns 1 d’octubre ha començat el Curs de Pilot de Drons al Citilab, una formació becada que ha fet possible que 8 cornellanencs i cornellanenques en situació d’atur, 5 dones i 3 homes, tinguin l’oportunitat de convertir-se en pilots homologats de drons i es capacitin en un nou nínxol del mercat laboral.

La formació és semi-presencial i té una durada de 107 hores, que es divideixen de la següent manera: 38 hores de teoria impartides al Citilab, 15 hores de pràctica al camp de vol ubicat al terme municipal de Castellbisbal i 54 hores de connexió a la plataforma homologada per cursar els 11 mòduls d’aprenentatge online.

Durant aquestes sessions i fent ús dels recursos facilitats, els participants adquiriran coneixements sobre principis de vol, navegació aèria, reglamentació aeronàutica, procediments operacionals, metereologia, comunicacions i coneixements pràctics de vol.

Un cop cursades les sessions de teoria i pràctica, els participants hauran de superar un examen teòric i un examen oficial de vol que els permetrà, finalment, certificar-se com a pilots d’aquestes aeronaus.

A través d’aquesta iniciativa, Citilab impulsa l’ocupació de la ciutadania cornellanenca i la seva introducció en les noves professions i les noves tendències, dirigint-se i beneficiant a les persones a l’atur i potenciant especialment la presència de dones en els oficis científico-tecnològics.

La vocació de promoure la formació de dones cornellanenques en situació d’atur ve motivada per l’alarmant absència femenina en les disciplines i professions STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques). Ara bé, donat l’interès manifestat pel sector masculí, es va donar cabuda als homes interessats que van complir els requisits per completar el procés d’inscripció.

Citilab, amb aquesta formació, conjuga els suport als emprenedors que tenen un valuós coneixement de tendència i el posa a disposició de la ciutadania, creant noves oportunitats d’ocupació amb perspectiva de gènere i la voluntat de seguir treballant per la igualtat en sectors emergents.

Aquesta iniciativa rep el suport de l’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar