Formacions Citilab 2018

Citilab enceta un nou quadrimestre formatiu per a les ciutadanes i els ciutadans de totes les edats, nivells i àmbits d’interès!

En aquesta tercera setmana de setembre, Citilab ha iniciat el seu període de matriculacions per a les diferents ofertes formatives que es proposen des del laboratori ciutadà. Durant els primers dies de matriculació, més de 150 persones ja han mostrat el seu interès en les diferents formacions que s’imparteixen. Les formacions més demandades han estat la de Robòtica i electrònica creativa amb l’Snap per Arduino i la Iniciació a la programació amb l’Scrach.

Però encara hi ha temps de fer la inscripció per a les formacions d’AppInventor, Snap per Arduino o l’Inicia’t! D’una banda la formació d’AppInventor endinsa en la creació i programació d’aplicacions mòbils per al sistema operatiu Arduino. D’altra banda, l’Inicia’t ofereix la possibilitat d’adquirir de forma senzilla diferents coneixements i habilitats sobre el món de la informàtica i Internet.

Per saber més informació sobre les diferents formacions:

Inicia’t

Inicia’t és una formació bàsica en l’ús de l’ordinador que ofereix coneixements bàsics per navegar, trobar informació, guardar-la en diferents suports, etc. També s’introdueix a l’usuari en l’ús d’imatges, la creació de documents i l’ús de correu electrònic.

  • Grup de matins: d’11:00 a 13:00h – Inici: 1 d’octubre
  • Grup de tardes: de 16:00 a 18:00h – Inici: 4 d’octubre

Més informació

Iniciació a la programació amb Scratch

Nens i nenes d’entre 8 i 12 anys treballaran amb l’entorn de programació per blocs Scratch amb l’objectiu que aprenguin a programar, utilitzin el pensament lògic i interactuin amb la tecnologia d’una manera activa i creativa.

  • Grup 1: Dilluns de 17:30 a 18:30h – Inici: 24 de setembre
  • Grup 2: Dimarts de 17:30 a 18:30h – Inici: 27 de setembre

Més informació (No hi ha places disponibles)

Robòtica i electrònica creativa amb Scratch per Arduino

Aquesta formació ofereix la possibilitat a un públic heterogeni d’aprendre a programar dispositius electrònics i robots de manera gràfica i intuïtiva amb l’entorn de programació lliure dissenyat al Citilab.

  • Dimecres de 17:30 a 19:00h – Inici: 26 de setembre

Més informació (No hi ha places disponibles)

Programació d’aplicacions mòbils amb AppInventor

Els participants de la formació s’iniciaran en la creació d’aplicacions per a mòbils i tauletes amb AppInventor, una aplicació web de programació per blocs que permet generar aplicacions per al sistema operatiu Android.

  • Dijous de 17:30 a 19:00h – Inici: 25 de setembre

Més informació

SeniorLab

Més que una formació, el SeniorLab és una comunitat per a majors de 55 anys que explora les possibilitats de desenvolupament de les capacitats d’innovació de la gent gran. A través de la tecnologia, els participants col·laboren en la creació de projectes de temàtica social.

  • Dimarts d’11:00 a 13:00h – Inici: 18 de setembre
  • Dimecres de 16:00 a 18:00h – Inici: 19 de setembre
  • Dijous d’11:00 a 13:00 – Inici: 20 de setembre

Més informació

Amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar