skip to Main Content
Lab Meeting Iberoamericà

Citilab participa al Lab Meeting Iberoamericà, la trobada que aplega iniciatives i projectes d’innovació social i tecnològica

Els dies 11, 12 i 13 de setembre Citilab assistirà al Lab Meeting Iberoamericà que se celebra al MediaLab Prado de Madrid després que la seva proposta anomenada ‘Colaboratorio y ThinkLab: laboratorios ciudadanos 2.0 ¿son posibles los sistemas universales de innovación?’ hagi estat seleccionada com una de les 8 comunicacions més interessants pel foment de la innovació ciutadana entre un gran volum de candidatures.

El Lab Meeting Iberoamericà és un punt de trobada en el qual experts internacionals intercanviaran experiències i aprenentatges durant tres dies per tal d’ajudar a construir xarxes de col·laboració entre laboratoris d’experimentació i innovació ciutadana. Aquesta iniciativa és organitzada per la Unión de Ciudades y Capitales Iberoamericanas (UCCI) i Medialab Prado amb la col·laboració del programa Innovación Ciudadana de la Secretaría General Iberoamericana (SEGIB).

L’equip del Citilab oferirà una presentació dels projectes ThinkLab i Col·laboratori, dos programes que tenen com a objectiu desenvolupar la cultura de la innovació i comunitats d’investigació col·laboratives així com compartir, fer visible i posar en valor el coneixement de la ciutadania.

D’altra banda, també es compartirà la pràctica del laboratori ciutadà de Cornellà, que s’ha consolidat com un referent europeu després de 10 anys de trajectòria i, seguint la temàtica de la comunicació seleccionada, també es convidarà a reflexionar sobre la necessitat que tenen els labs de fer un salt de l’àmbit local cap a les xarxes globals en una nova etapa d’innovació oberta.

L’objectiu final del meeting és que totes les inspiracions compartides puguin fer possible la rèplica i l’adaptació de bones pràctiques i la creació de sinergies.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar