skip to Main Content
Scratch Conference 2018

Citilab presentarà les seves experiències educatives a l’Scratch Conference 2018

Els propers 26, 27 i 28 de juliol, Citilab serà present a l’Scratch Conference 2018, la trobada anual d’educadors, desenvolupadors i investigadors de la comunitat Scratch que se celebra al MIT Media Lab, el laboratori de l’Institut Tecnològic de Massachusetts, als Estats Units.

Tal com figura al programa de l’Scratch Conference d’enguany, la intervenció del Citilab està inclosa en el torn de presentacions de pòsters del primer dia del congrés, dijous 26 a les 16h. Sota el títol ‘Scratch at Citilab’, els membres de l’equip exposaran les estratègies i eines basades en Scratch així com les experiències educatives impulsades des del laboratori ciutadà de Cornellà.

La consolidació del projecte EduLab, la participació en el programa Bitbot.cat de la Generalitat de Catalunya, l’impuls del Club de Programació i del Club de Makers del Citilab i el desenvolupament dels entorns de programació visual per blocs S4A, Snap4Arduino i SnapJr! seran els protagonistes de la intervenció.

Tota aquesta intervenció girarà entorn un pòster il·lustratiu de grans dimensions que sintetitzarà tota la informació i que, després de l’estada als Estats Units, es podrà consultar al web de Coneixements.

A més d’aquesta presentació, l’equip del Citilab assistent a l’Scratch Conference participarà en diversos workshops amb l’objectiu d’estar al dia de totes les novetats del sector i explorar noves formes creatives de programar i aprendre per, posteriorment, fer-les arribar a Catalunya i aplicar-les al Citilab. Un dels punts forts de l’Scratch Conference 2018 és la presentació oficial d’Scratch 3.0, que actualment es troba en versió Beta.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar