skip to Main Content
Climax - Torneig Super Smash Bros

Arriba la cinquena edició del torneig de Super Smash Bros el 13, 14 i 15 de juliol al Citilab

Els propers 13, 14 i 15 de juliol arriba al Citilab la cinquena edició del torneig de Super Smash Bros per Wii U, batejat amb el nom de ‘Climax’. Aquest esdeveniment és organitzat per la comunitat espanyola Smash Bros Spain.

Super Smash Bros és un videojoc distribuït per Nintendo. Es tracta d’un joc de batalla en el qual els jugadors escullen entre alguns dels personatges més coneguts del món dels videojocs (com Mario Bros, Donkey Kong o Pikachu) i diversos escenaris per combatre entre ells.

Tal com destaca la organització, alguns dels millors jugadors nacionals de Super Smash Bros competiran en aquest torneig. L’evolució de la competició es podrà seguir a través del perfil de Twitter d’Smash Bros Spain i també a través del hashtag #ClimaxBcn.

Els preus per participar en aquest nou esdeveniment “gamer” que acull el Citilab segons la modalitat que esculli el jugador. El preu per jugar en el format Singles Smash 4 és de 5€, el de Dobles Smash 4 és de 3€ per jugador i el del format 3vs3 Smash 4 és de 2€ per jugador. D’altra banda, el preu de la Venue Fee (l’entrada per poder jugar i dormir) és de 5€.

La organització destaca que, tot i que els participants del torneig poden passar la nit al Citilab, no es facilitaran llits ni cap tipus de suport on passar la nit així com tampoc es disposarà de dutxes.

Tots els interessats poden consultar més informació sobre l’esdeveniment fent clic en aquest enllaç.

Aquest esdeveniment compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar