skip to Main Content
Universitat D'Estiu De Les Dones

Citilab acull l’onzena edició de la Universitat d’estiu de les Dones

Durant la primera setmana de juliol, Citilab ha acollit la XI edició de la Universitat d’estiu de les Dones, una iniciativa organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Cornellà i la Universitat de Barcelona.

En aquesta nova convocatòria es commemora l’aniversari d’aquest esdeveniment que, des de fa 10 anys, cada estiu posa a l’abast de la ciutadania la primera formació superior alternativa en matèria d’igualtat de gènere a Catalunya.

El programa de la Universitat d’Estiu de les Dones d’enguany es vertebra en quatre cursos: ‘Mata Hari i l’espionatge femení en la història’, ‘Les mestres: el llegat en l’educació’, ‘Dona, salut i qualitat de vida’ i, finalment, ‘Sàvies: l’herència de les dones al coneixement’.

D’aquesta manera, des del 2 fins el 6 de juliol, tots els participants han pogut trencar els estereotips entorn el paper de les dones en els conflictes bèl·lics, conèixer la petjada femenina en l’educació, abordar tabús sobre la salut de la dona al llarg de totes les seves etapes vitals i també han pogut ser conscients de la participació de les dones en el desenvolupament científic, polític, artístic i social al llarg dels segles en aquest espai d’intercanvi de coneixement, informació i experiències des d’una perspectiva de gènere.

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració del Patronat Cultural i Recreatiu, el Programa Karuna i Citilab així com amb el suport de la Diputació de Barcelona, l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar