skip to Main Content
Formació TIC Plans Ocupació Cornellà

Citilab inicia la formació en competències TIC per donar suport a les polítiques d’ocupació de Cornellà

Entre els mesos de juny i juliol, un total de 45 persones que formen part de Plans d’Ocupació de l’Ajuntament de Cornellà rebran una formació d’introducció a l’ACTIC (l’Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació de la Generalitat de Catalunya) al Citilab.

Per tal de fomentar la inclusió de la ciutadania en la Societat del Coneixement i donar suport a les polítiques locals, el laboratori ciutadà de Cornellà ofereix aquest curs de 12 hores de preparació inicial que sintetitza els continguts del nivell bàsic de l’ACTIC.

Els participants s’impliquen en sessions teòrico-pràctiques per introduir-se en les sis competències que requereix el primer nivell de l’acreditació: ‘cultura, participació i civisme digital’, ‘tecnologia digital i ús de l’ordinador i del sistema operatiu’, ‘navegació i comunicació en el món digital’, ‘tractament de la informació escrita’, ‘tractament de la informació gràfica, sonora i de la imatge en moviment’ i, finalment, ‘tractament de la informació numèrica’.

Així doncs, al llarg dels tres dies, les persones aprenen a navegar i cercar per Internet, gestionar el correu electrònic, utilitzar processadors de text i eines col·laboratives en línia, crear fulls de càlcul i gràfics simples, descarregar arxius i imatges així com editar-les.

Aquesta formació inicial s’imparteix amb la voluntat que les persones interessades desenvolupin les seves competències digitals per aprofitar les oportunitats que ofereix una nova Societat del Coneixement.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar