skip to Main Content
Tecnoatenció

Vols aprendre a fer un bon ús de les noves tecnologies? El 4 de juliol, vine a la sessió de Tecnoatenció al Citilab!

El proper dimecres 4 de juliol a les 17:30h el projecte Tecnoatenció arriba al Citilab per oferir una sessió divulgativa oberta a tots els ciutadans i ciutadanes interessats en informar-se sobre la prevenció, l’orientació i el tractament dels efectes de l’ús inadequat de les noves tecnologies.

Tecnoatenció és un servei que ofereix xerrades divulgatives sobre ciberaddicions i ciberassetjament dirigides a joves de l’últim curs de primària, secundària, famílies, professors de centres educatius i altres col·lectius en funció de la demanda. Des de l’inici de la iniciativa, més de 6.460 persones han fet ús del servei de Tecnoatenció.

A partir del 4 de juliol, i sense comptar el mes d’agost per ser període de vacances, Tecnoatenció oferirà una sessió cada primer dimecres de cada mes al Citilab. Totes les persones interessades en aprendre a relacionar-se amb les TIC podran venir al laboratori ciutadà de Cornellà i conèixer els autèntics perills de les noves tecnologies de la mà d’autèntics professionals!

A més de les xerrades divulgatives, Tecnoatenció també ofereix un servei d’atenció personalitzada per a tractar possibles addiccions, casos d’assetjament tecnològic o dubtes que es puguin plantejar els joves, les famílies o el professorat. Per a concertar visites amb una psicòloga especialitzada, escriviu a tecnoatencio@e-citilab.eu.

Et preocupa l’ús inadequat que fan els més petits del mòbil? Vols saber què és el ciberassetjament i com detectar-lo? Vine a resoldre tots els teus interrogants el dimecres 4 de juliol a les 17:30h!

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la Cooperativa Eines.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar