skip to Main Content
Treballs De Síntesi De L'Institut Miquel Martí I Pol Al Citilab

Més d’un centenar d’alumnes de Cornellà realitzen els seus treballs de síntesi al Citilab

Des del passat dimecres 13 de juny, més de 120 alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Miquel Martí i Pol de Cornellà es reuneixen cada matí a l’Opensurf del Citilab per realitzar els seus treballs de síntesi.

Aprofitant aquest espai que fomenta la col·laboració i l’autonomia dels estudiants fora de les aules, un total de 25 grups d’alumnes s’han centrat a investigar problemàtiques socials (com el masclisme, el racisme, la violència de gènere o l’homofòbia), sota el nom ‘Veus del nostre entorn’.

Per desenvolupar els seus projectes, els nois i les noies han dut a terme una exhaustiva cerca a Internet, han realitzat entrevistes a testimonis així com enquestes a la ciutadania, han elaborat pàgines web o aplicacions mòbil, i han enregistrat vídeos creatius que presentaran el proper dimecres 20 de juny a la sala d’actes del Citilab.

Durant aquests sis dies de feina, Citilab ha acompanyat el procés d’aprenentatge dels estudiants per deixar-ne constància en un vídeo en el qual ells mateixos expliquen els seus treballs així com el procediment que han seguit per realitzar-los. El podreu veure ben aviat!

Treballs de síntesi de l'Institut Miquel Martí i Pol

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar