skip to Main Content
Tecnoestiu 2018

Vine a convertir-te en una petita enginyera o petit enginyer al Tecnoestiu 2018!

A partir del 25 de juny arriba una nova edició del Tecnoestiu, una jornada d’activitats tecnològiques al Citilab que dura un matí (de 10h a 13h) i que va adreçat a esplais, casals d’estiu i famílies. En l’edició d’enguany, els nens i les nenes podran adoptar el rol de petits enginyers i enginyeres i descobrir un nou llenguatge de programació per blocs: MicroBlocks!

Durant el taller, els nens i les nenes aprendran la funció de cadascun dels elements necessaris per començar a programar amb MicroBlocks: la placa micro:bit, els sensors i els actuadors incorporats (com els leds, els polsadors o l’acceleròmetre).

Després de familiaritzar-se amb tots els elements, els participants del Tecnoestiu s’agruparan en equips i dissenyaran un petit enginy electrònic interactiu treballant de forma col·laborativa. Finalment, podran deixar anar tota la seva creativitat i decorar-los per completar la proposta.


En l’última part del taller, quan ja s’hagin convertit en els enginyers i les enginyeres del Tecnoestiu 2018, encara tindran temps per viure una nova experiència: conèixer el funcionament d’un plató de televisió real i parlar davant de càmeres de vídeo professionals!

Inscripcions obertes!

L’edat mínima per participar-hi és de 6 anys, dels 6 als 8 hauran d’estar ajudats per algú amb més de 12 anys. El preu per persona és de 6 euros. Escolliu un matí del 25 de juny al 20 de juliol i escriviu un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu o trucant al 93 551 06 60!

MicroBlocks és un sistema que permet programar plaques (micro:bit, NodeMCU i algunes Arduino) de manera interactiva, igual que Scratch i altres llenguatges derivats. Ara bé, la particularitat innovadora de MicroBlocks és que s’executa directament en el microcontrolador i, per tant, fa possible que la placa funcioni d’una manera totalment independent de l’ordinador.

Aquest taller compten amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar