skip to Main Content
Biz Barcelona 2018

Citilab presenta el model de laboratori ciutadà d’innovació al BIZ Barcelona 2018

El passat dimecres 30 de maig es va inaugurar el BIZ Barcelona, el saló d’emprenedoria, PIMES i economia social organitzat per Barcelona Activa. El recinte d’enguany s’ha organitzat en quatre espais diferents: transformació tecnològica, transformació econòmica i empresarial, transformació social i ‘The Next’ (noves tendències en diversos sectors).

Javier González, director gerent del Citilab, i Roser Santamaria, responsable de l’àrea d’emprenedoria i innovació social del Citilab, van oferir una presentació sobre el model del laboratori ciutadà de Cornellà i les diverses iniciatives innovadores que impulsa.

Durant aquesta exposició a l’estand de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, situat a la zona de transformació tecnològica, Citilab va donar a conèixer al públic el model dels laboratoris ciutadans, els nous instruments per democratitzar la innovació i desenvolupar polítiques públiques locals d’innovació social i tecnològica.

Així mateix, es va presentar el LaborLab, el projecte que dona suport al talent emprenedor social i tecnològic, així com a la formació de noves professions. A més, es va compartir amb el públic diverses iniciatives innovadores que s’estan treballant al Citilab: moneda digital, drons, Internet de les Coses, realitat virtual, dades obertes, tallers de creativitat…

Aquest esdeveniment va rebre el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar