skip to Main Content
Curs De Programació Per A Docents 2018

Arriba la formació de programació avançada per a docents al Citilab!

Citilab organitza una formació d’estiu per a professorat sobre programació avançada mitjançant entorns de programació per blocs, amb la finalitat que adquireixin habilitats i recursos d’aplicació per desenvolupar en el seu àmbit professional. La formació va adreçada a docents de primària i secundària que tinguin coneixements previs de programació amb Scratch i que vulguin ampliar les possibilitats que dóna la programació per aplicar a qualsevol matèria.

La programació està prenent cada vegada més protagonisme en el món educatiu. Es contempla com una competència més dins les competències bàsiques de l’àmbit digital, ja que fa possible el desenvolupament d’habilitats concretes com la resolució de problemes, el foment del pensament crític o la possibilitat d’adquirir un rol actiu i creatiu en món tecnològic. Conceptes com l’espiral del pensament creatiu, el pensament computacional o les metodologies basades en la construcció de projectes, seran les bases per treballar amb eines lliures, visuals i específicament dissenyades per a apropar la programació a tothom.

El curs previst per fer del 25 al 29 de juny ja és tancat, però hi ha noves dates. La formació tindrà una durada de 20 hores, es durà a terme del 9 al 13 de juliol de 9:00 a 13:30 i té un preu de 110€ per persona.  Es combinarà la teoria amb la pràctica i també s’apostarà per la realització de dinàmiques de participació. La darrera sessió es focalitzarà en la creació d’una proposta d’intervenció educativa amb la intenció que pugui ser d’utilitat pels participants en els seus contextos reals.

Com a eines de treball es faran servir l’Scratch i l’Snap!, entorns de programació dissenyats per l’Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT) i la Universitat de Berkeley respectivament. A través d’aquests programes, es treballaran diferents conceptes de programació avançada que permetran als docents innovar en el disseny de les seves activitats didàctiques.

La formació serà impartida pels membres de l’equip del Citilab; un equip amb una àmplia experiència en la formació tant a usuari final com a formadors, així com en projectes de divulgació, suport a la comunitat i creació d’eines en el món de la programació i la robòtica educatives.

Les inscripcions estan tancades.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar