skip to Main Content
Jornada Programa Opensurf

S’acosta la desena edició de la Jornada Programa i les inscripcions ja estan tancades!

El dia 26 de maig de 2018 se celebra la desena edició de la Jornada Programa, la trobada dedicada a l’intercanvi d’experiències didàctiques amb entorns de programació i de robòtica educatives. El període d’inscripcions ja s’ha tancat i s’estima que aquesta nova trobada superi el nombre d’assistents i participants de l’any passat.

La jornada, que està especialment adreçada a docents i altres professionals interessats en l’introducció de la programació i la robòtica en l’educació, enguany comptarà amb una taula rodona d’allò més interessant en la qual diversos convidats compartiran i intercanviaran opinions sobre la programació i la robòtica educatives des d’una perspectiva STEM.

A més, la trobada comptarà amb un total de 36 ponències: 18 enfocades els ensenyaments d’infantil i primària i 18 dedicades a l’ESO i al batxillerat. També s’exposaran 18 projectes a la fira d’alumnes, hi seran presents 7 empreses del sector i s’impartiran 15 tallers. En aquest enllaç podeu consultar el programa complet de la jornada. Per anar seguint l’esdeveniment el dia 26 de maig a les xarxes socials, consulteu el hashtag #JPRE18.

La Jornada de Programació i Robòtica educatives va ser impulsada per primera vegada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i el Citilab l’any 2009, i va reunir una trentena d’apassionats del món de la robòtica i la programació. Actualment, aquesta trobada s’ha consolidat com un dels esdeveniments ineludibles per a professors, alumnes i altres professionals i interessats.

A continuació, per anar fent boca, podeu veure les imatges de la Jornada Programa de l’any passat:

IX edició Jornada Programa 2017

Aquesta desena edició està organitzada novament per la Generalitat de Catalunya i el Citilab, comptant amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i Mobile World Capital Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar