skip to Main Content
5a Edició Formació Bitbot.cat

Cinquena edició de la formació Bitbot.cat al Citilab: programació i robòtica per professionals del lleure

Dimecres 2 de maig va començar la 5a edició del programa Bitbot.cat, la formació de robòtica i programació per a professionals del món del lleure que s’imparteix al Citilab i que és impulsada per la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament.

Una quinzena de persones participen en aquesta nova edició, que consisteix en un total de 20 hores de formació presencial repartides en 5 sessions de 4 hores cadascuna i 10 hores de dedicació a la realització d’un projecte. Durant el curs, els monitors i les monitores s’introduiran en el món de la programació utilitzant llenguatges com Scratch o Snap4Arduino per tal que, a través d’aquestes eines, puguin aprendre a dissenyar activitats que podran aplicar en els seus àmbits de treball.

Un cop acabada la formació presencial, els participants hauran d’elaborar un projecte final, que pot ser una experiència educativa amb nens i nenes o un prototip d’activitat pensat per posar en pràctica.

Citilab col·labora amb el programa Bitbot.cat actuant com a formador de futurs formadors des de l’any 2016. D’aquesta manera, contribueix en el foment de les activitats extraescolars de robòtica i programació i, alhora, impulsa les vocacions tecnològiques en els nens i les nenes de Catalunya.

Dins del mateix catàleg del programa BitBot.cat, Citilab imparteix formació i activitats extraescolars i lúdiques per a totes les edats. Alguns exemples d’aquestes propostes centrades en la programació i la robòtica són els Clubs, les formacions ‘Programació d’apps amb App Inventor’ i ‘Robòtica i electrònica creativa amb Scratch per Arduino’ i les edicions anuals del Tecnoestiu i Tecnohivern.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar