skip to Main Content
Jornada Natura I Creativitat A Cornellà

Activitats artístiques i sostenibles acoloreixen la Jornada de Natura i Creativitat de Cornellà

El passat divendres 4 de maig, el Carrer de la Miranda de Cornellà es va omplir d’art i medi ambient en motiu de la celebració de la Jornada de Natura i Creativitat de Cornellà, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Cornellà en el marc del projecte Cornellà Natura.

Citilab va participar en la jornada traslladant el plató de televisió al mig del carrer. Al llarg de la tarda, representants d’entitats locals i artistes que van participar a la mostra van asseure’s al sofà sostenible situat al plató del Citilab per parlar sobre la tasca de la seva associació i la seva forma de posar en conjunció la creativitat i la sosteniblilat, la cultura i la natura a l’espai públic i de la mà de la ciutadania.

D’altra banda, grans i petits també van ser convidats a posar-se davant de càmera per compartir la seva manera de gaudir dels espais verds de Cornellà. Els més menuts, encantats d’agafar el micròfon i ser els protagonistes d’una entrevista, van explicar la seva experiència participant en els diversos tallers creatius.

Les famílies van poder implicar-se en les activitats sobre plantació de jardins verticals en ampolles de plàstic, construcció de caixes niu creatives, estampació i serigrafia orgànica, elaboració de bosses de tela sostenibles, creació de diorames en caixes de cartró, resolució del trenca-closques de Cornellà Natura, així com teixit i producció de collarets amb materials reciclats.

A més, les famílies van gaudir d’actuacions musicals i de màgia a l’escenari de Jordi Rocosa i van poder observar l’exposició d’imatges de Cornellà Natura i la mostra de mobiliari urbà sostenible realitzat per l’alumnat de l’Institut Miquel Martí i Pol.

Aquesta jornada es va organitzar amb l’objectiu de fomentar el pensament creatiu i promoure la convivència, la cohesió i les relacions veïnals, sumant així una nova acció per seguir caminant cap a la transformació i naturalització de Cornellà.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar