skip to Main Content
Jornada De Natura I Creativitat Cornellà 2018

Citilab participa en la Jornada de Natura i Creativitat impulsada per l’Ajuntament de Cornellà

Divendres 4 de maig el Carrer de la Miranda de Cornellà s’omplirà de tallers familiars i infantils sobre medi ambient i activitats artístiques i culturals en motiu de la celebració de la Jornada de Natura i Creativitat de Cornellà. Aquesta iniciativa està impulsada per l’Ajuntament de Cornellà en el marc del projecte Cornellà Natura, que vetlla per la transformació i naturalització de la ciutat.

Des de les 16:30h fins les 20:30h, el Carrer de la Miranda de Cornellà acollirà aquest seguit de dinàmiques creatives i sostenibles que faran possible que petits i grans es diverteixin i es conscienciïn sobre la importància de cuidar i respectar els espais verds dels municipis.

Citilab participa en aquesta jornada traslladant el seu plató de televisió just al mig del carrer, a la cruïlla entre el Carrer de la Miranda i el Carrer de Ramoneda, i durant tota la tarda es realitzaran entrevistes als artistes i dinamitzadors de les activitats perquè expliquin la connexió que estableixen entre les arts i la natura.

D’altra banda, en aquest mateix sofà del plató de carrer on seuran tots els entrevistats, també s’hi podran acostar els ciutadans de Cornellà més engrescats per parlar sobre el seu barri i sobre la seva implicació amb la preservació del medi ambient i els espais verds.

A més del Citilab, aquesta iniciativa de Cornellà Natura compta amb la participació de l’Escola de Dansa i Cant Eva Gris, el Microteatre de Cornellà, el Taller d’art del Centre Cultural Joan N. García-Nieto, el Club Social Espai 3, el Taller Une tu Creatividad, l’Escola d’Art Artcrenata, la Fundació Catalana de l’Esplai: Fundesplai i l’Institut Miquel Martí i Pol de Cornellà.

Vols gaudir d’una tarda d’allò més entretinguda, creativa i sostenible? Acosta’t al Carrer de la Miranda la tarda del proper divendres 4 de maig. T’hi esperem!

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar