skip to Main Content

Participació, originalitat, motivació i intercanvi d’idees: els protagonistes del primer Taller de Creativitat del Citilab

El 10 i 11 d’abril es va impartir el primer Taller de Creativitat al Citilab, una formació de 10 hores que es va centrar en treballar aquesta competència innovadora des de la vessant teòrica fins a la més pràctica: compartint coneixement, generant idees a través de tècniques creatives, debatent-les i seleccionant-les amb l’objectiu de potenciar la creativitat de tots els participants; la majoria pertanyents als sectors de l’educació, la cultura i el món empresarial.

Les competències de la innovació, el pensament lògic i creatiu, l’estat de flow, i els inhibidors i els potenciadors de la creativitat van ser alguns dels punts clau de la sessió del primer dia que va dinamitzar Roser Santamaria, sociòloga i responsable de LaborLab, amb el suport de Daniel Martínez, tècnic en pedagogia de la innovació i membre de l’equip de LaborLab.

La dinàmica creativa executada al llarg de l’últim dia del taller va consistir en un exercici d’anàlisi de dues problemàtiques socials reals proposades pels mateixos participants: la falta d’activitats d’àmbit STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques) a les escoles i la manca de motivació laboral. Per tal de buscar solucions creatives a aquests problemes es van posar en pràctica tècniques de creativitat de forma col·laborativa dividits en grups.

Un cop finalitzada la formació, tant els assistents com els formadors van avaluar molt positivament les sessions i, de fet, molts dels participants asseguraven que haguessin allargat el curs per seguir practicant dinàmiques creatives.

Vols participar en la propera edició?

Després de l’èxit d’aquest primer Taller de Creativitat, convidem a la ciutadania a participar en les pròximes edicions d’aquesta formació. Hi estàs interessat? No deixis escapar aquesta oportunitat i envia’ns un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu, t’avisarem de l’inici de properes convocatòries!

Aquesta formació compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar