skip to Main Content

Citilab finalitza la formació d’Agents Digitals Esportius de Cornellà

El programa de formació d’Agents Digitals Esportius que va engegar Citilab el passat 23 de gener  juntament amb el Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà arriba al seu final després de més de dos mesos i mig de sessions teòriques i pràctiques.

Al llarg de tot aquest temps, set joves d’entitats esportives de Cornellà i vinculats als programes esportius de la ciutat s’han apoderat de coneixements audiovisuals, s’han introduït en el món de les xarxes socials i han conegut els conceptes clau de la innovació social i digital de la mà de l’equip del Col·laboratori i ThinkLab del Citilab, que tenen com a objectiu fer visible i donar valor al coneixement de la ciutadania de Cornellà.

Cada jove ha dirigit un projecte audiovisual sobre un programa esportiu impulsat pel Departament d’Esports i sense tenir coneixements previs han sigut capaços de tirar endavant aquests vídeos per difondre i compartir el seu coneixement i la seva experiència. Tots s’han implicat en l’enregistrament i l’edició de projectes media i vídeo-currículums amb l’objectiu de posar en valor la tasca dels tècnics de les entitats esportives i dels equipaments implicats.

Per finalitzar aquest programa formatiu el proper dijous 19 d’abril se celebrarà al Citilab l’acte de cloenda amb tots els participants. En aquesta última trobada, es projectaran les peces audiovisuals creades pels agents digitals esportius i es lliuraran els diplomes al joves Agents Digitals Esportius.

A continuació podeu veure un recull d’imatges fetes durant aquests mesos de formació:

Formació Agents Digitals Esportius (ADE) 2018

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar