skip to Main Content
Pressupostos Participatius Cornellà 2018

La ciutadania de Cornellà pot presentar les seves propostes de gestió municipal al Citilab

Enguany Citilab torna a ser un dels diversos punts d’informació i suport distribuïts a Cornellà on la ciutadania pot entregar presencialment les seves propostes de gestió municipal i planificació de recursos de la ciutat emmarcades en el projecte Pressupostos Participatius de l’Ajuntament de Cornellà.

De l’1 al 30 d’abril tots els ciutadans i ciutadanes majors de 16 anys i empadronats a Cornellà poden presentar un màxim de dues propostes per persona per a les quals volen que es destinin 1.254.510 euros durant l’any 2019, un 25% del pressupost d’inversions de 2018.

Aquesta quantitat econòmica s’ha dividit en dues parts: 788.710 euros per a propostes localitzades en els barris, i 465.799 euros a propostes que puguin beneficiar el conjunt de la ciutat. Els projectes poden anar destinats a àmbits com l’esport, la cultura, l’educació, la joventut, el patrimoni, la solidaritat, el medi ambient, l’acció social, la innovació…

Per fer arribar aquestes propostes, els participants han d’emplenar el model de formulari a través del web www.pressupostosparticipatius.cornella.cat i dirgir-se a un dels vint-i-dos punts presencials de Cornellà. A l’Opensurf del Citilab s’ha instal·lat la bústia per lliurar les propostes de forma presencial i, a més, és un dels sis punts amb suport digital.

Un cop tancat el període per presentar els projectes, després del 30 d’abril, el procés de validació s’efectuarà entre el 2 de maig i el 15 de juny. Finalment, l’exposició i votació de les propostes que compleixin els criteris establerts serà des del 16 de juny fins el 15 de juliol.

Aquesta iniciativa participativa té l’objectiu de fomentar la transversalitat dins de l’Ajuntament de Cornellà, incentivar la col·laboració ciutadana i desenvolupar una eina que permeti conèixer quines són les necessitats i prioritats de la població per planificar els recursos municipals, millorar-ne l’eficiència i la transparència en la gestió.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar