skip to Main Content
Taula Rodona 'Empreses Amb Vocació De Retorn Social' - In-best-ers

In-best-ers organitza una taula rodona sobre empreses amb vocació de retorn social al Citilab

El proper 19 d’abril, de 19h a 21h, Citilab acull la taula rodona ‘Empreses amb vocació de retorn social’, una trobada organitzada per First Seven Inbesters SL, l’empresa de gestió d’inversió que té com a pilar indispensable en la seva naturalesa empresarial la responsabilitat social corporativa.

L’acte comptarà amb la presència de tres ponents destacats: Xavier Codinach, soci i fundador d’In-best-ers (empresa organitzadora que forma part de l’ecosistema del Citilab); Josep Maldonado, president i fundador de la fundació Esport Solidari Internacional; i Javier González, director gerent del Citilab.

En l’inici de l’esdeveniment, que tindrà lloc a la sala d’actes Vicenç Badenes del Citilab, els tres ponents faran una breu presentació de les seves entitats i inauguraran la conversa sobre empreses amb vocació de retorn social, dinàmica que farà possible la participació del públic. El moderador d’aquesta taula rodona serà Jordi Tort.

Tenint en compte que In-best-ers aposta pels projectes sostenibles i per la gestió honesta de les relacions internes i amb l’entorn, la finalitat d’aquesta trobada és comentar i compartir amb d’altres persones (estudiants, empresaris, experts, presidents d’organitzacions socials…) el compromís de les companyies amb la societat i amb les causes amb les quals col·laboren.

En finalitzar la taula rodona, els participants podran gaudir d’un aperitiu-networking.

Tots els interessats en participar a la taula rodona organitzada per In-best-ers han de confirmar la seva assistència gratuïta a l’acte enviant un correu electrònic a com@inbesters.com. Per a més informació poden consultar el següent enllaç.

Aquest esdeveniment compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar