skip to Main Content
Entrada Citilab Durant La Fira Apropa

Citilab acull la tercera edició de la Fira Apropa el 18 d’abril. No te la perdis!

El proper dimecres 18 d’abril se celebra la III Fira APROPA (Accions Pel Reciclatge i l’Orientació Professional i Acadèmica) novament al Citilab, una iniciativa que vol posar en valor l’oferta formativa de la ciutat i que està impulsada per l’Ajuntament de Cornellà amb la col·laboració de diverses entitats del municipi.

La jornada començarà a les 9:30h a la sala d’actes Vicenç Badenes amb la conferència plenària inaugural ‘Identifica i entrena les teves competències’. A les 11:30h la seguirà la xerrada breu d’orientació ‘(Re)enganxa’t als estudis’.

Paral·lelament, en diversos punts del Citilab s’impartiran diferents tallers per a tot tipus de gustos i interessos que es posaran en marxa a partir de les 10:30h. A l’exterior del Citilab, totes les persones assistents podran participar en les activitats de cuina i jardineria.

A l’interior, hi trobaran el taller de cuina en francès i el taller de cuina en alemany, a més del taller de comerç, l’activitat d’enregistrament de vídeos i també el taller de xarxes socials.

Aquestes dues últimes activitats, el taller d’enregistrament i el taller de xarxes socials, són dues iniciatives impartides per l’equip de comunicació del Citilab. Els participants podran aprendre a parlar davant d’una càmera professional i endinsar-se en el món de les xarxes socials.

A més, en tota la Plaça Can Suris s’hi desplegaran punts d’informació personalitzada en format de carpes per tal que els i les joves s’hi acostin a fer preguntes.

Podeu consultar el programa complet fent clic aquí.

Vols rebre orientació professional i acadèmica? El 18 d’abril acosta’t al Citilab i resol tots els teus dubtes!

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar