Drons FMIC

El 16 d’abril torna el Curs online de Pilot Avançat de Drons!

El proper 16 d’abril comença una nova edició del Curs online de Pilot Avançat de Drons, la formació organitzada per FMIC, Flybai i Citilab que permet obtenir el certificat per poder pilotar aeronaus no tripulades (drons/RPA/UAV) de forma professional, segura i homologada d’acord amb la llei.

La formació s’adreça a totes aquelles persones que necessitin fer ús de drons per desenvolupar la seva carrera professional o per aquells a qui l’ús d’un RPA (Remotely Piloted Aircraft) pugui ser útil en el futur de la seva professió.

La durada del curs és de 3 setmanes i la formació culminarà amb un examen teòric, un examen teòrico-pràctic i un examen pràctic de vol.

L’únic requisit per inscriure’s al curs és ser major de 18 anys.

  • Preu: 875€
  • Inscripció i més informació: formaciondrones@fmic.es / 93 551 06 60

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar