Exposició Treballs De Recerca 2017

Citilab participa en la Mostra de treballs de recerca de Cornellà 2018

Citilab col·labora en la XVII edició de la Mostra de treballs de recerca de Cornellà de Llobregat, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Cornellà que té la voluntat de posar en valor les activitats realitzades per l’alumnat de la ciutat i difondre els resultats de la seva recerca davant de la comunitat.

Diversos membres del Citilab formen part del jurat d’aquesta nova edició juntament amb d’altres professionals de l’Administració local, dels Serveis Educatius de la Generalitat de Catalunya i de diverses entitats cíviques i culturals del municipi.

Les vint-i-cinc persones membres del tribunal han participat en el procés de selecció dels tres millors treballs de recerca de cada categoria: àmbit ciutat; àmbit científic i tecnològic, i àmbit ciències socials, arts i humanitats.

El proper 25 d’abril, a les 17 hores, es donaran a conèixer els treballs guanyadors en l’acte de lliurement de premis al Castell de Cornellà. Hi haurà tres premis per cada àmbit: un primer premi de 300 euros, un segon premi de 180 euros i un tercer premi de 120 euros. El jurat es reserva el dret d’atorgar també algun accèssit.

D’altra banda, el 4 de maig a les 12 hores, Citilab acollirà a la sala d’actes Vicenç Badenes les exposicions orals de les investigacions premiades. A més, tots els treballs originals s’exposaran en paper el dia del lliurement de premis i en PDF al web de l’Ajuntament de Cornellà i al web del Servei Educatiu.

Aquesta iniciativa rep el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar