skip to Main Content
Logo Scratch

Citilab participa a l’Scratch Conference 2018 a Massachusetts

Aquest any Citilab assisteix a l’Scratch Conference 2018, la trobada anual d’educadors, desenvolupadors i investigadors de la comunitat Scratch que se celebra al MIT Media Lab, el laboratori de l’Institut Tecnològic de Massachusetts, als Estats Units.

L’equip del Citilab oferirà una presentació sobre les diverses experiències educatives impartides al laboratori ciutadà de Cornellà com la consolidació d’EduLab, el projecte que fomenta la programació com a llenguatge transversal als centres educatius de la ciutat; la participació en el programa Bitbot.cat de la Generalitat de Catalunya per a la formació de programació i robòtica dirigida a monitors i monitores de lleure; i l’impuls del Club de Programació del Citilab, un espai d’auto-aprenentatge col·laboratiu.

A més, també s’exposaran les eines desenvolupades al Citilab: S4A, Snap4Arduino i SnapJr!. Tots ells són entorns de programació visuals per blocs construïts partint de la base dels llenguatges de programació originals: Scratch i Snap!.

L’Scratch Conference és un dels esdeveniments més importants del món de la programació i l’educació, una gran oportunitat per explorar noves formes creatives de programar i aprendre amb Scratch, compartir idees, debatre estratègies i participar en tallers i workshops.

La seu de l’esdeveniment, l’Institut Tecnològic de Massachusetts, és el lloc on es va desenvolupar l’Scratch, aquest entorn de programació visual que presenta una interfície interactiva semblant a la d’un trencaclosques i que es converteix en el millor aliat per a totes les persones que s’inicien en el món de la programació.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar