skip to Main Content
Formació OpenDataLab

Torna l’OpenDataLab: la formació certificada per aprendre a gestionar les Dades Obertes

Aquest dimarts 20 de març torna la formació del Certificat Professional Business Bàsic de l’OpenDataLab, un curs de 16 hores que acull el Citilab i que permetrà a tots els participants conèixer els fonaments de la gestió dels productes de Dades Obertes per tal de treballar en empreses tècniques.

El Certificat Professional Business Bàsic està format per 4 mòduls de 4 hores de durada cadascun: el Curs d’Introducció a l’Open Data, el Curs d’Economia d’Open Data i Impacte Social, el Curs de Reutilització de Dades Obertes i el Curs de Bases Tècniques Legal Data & Dades enllaçades.

El primer mòdul s’imparteix el 20 de març de 16h a 20h i els tres restants el 3, 10 i 17 d’abril a la mateixa hora. Per completar el curs i obtenir el certificat cal cursar les quatre sessions.

Tots els interessats poden completar la inscripció a la formació en aquest enllaç!

La iniciativa col·laborativa entre Iniciativa Barcelona Open Data i Citilab per tirar endavant l’Escola Ciutadana de Dades va néixer al 2017 amb l’objectiu de generar oportunitats en l’ús de les dades obertes per a tothom, des de la divulgació i la creació de comunitat, fins a la formació certificada i l’emprenedoria.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar