skip to Main Content
Taller De Creativitat - LaborLab

Citilab posa en marxa un Taller de Creativitat, una formació per potenciar aquesta competència innovadora

Els propers 10 i 11 d’abril, de 9h a 14h, s’imparteix el Taller de Creativitat del Citilab, una formació gratuïta gràcies al suport de l’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Aquesta iniciativa està emmarcada en el programa LaborLab, que treballa per donar suport al talent emprenedor social i tecnològic del territori, així com per formar en competències per a nous àmbits professionals.

La creativitat és una de les competències clau en el mercat laboral actual. En un panorama que manifesta un futur tan incert, és necessari que les persones ofereixin un perfil únic amb unes característiques de valor que marquin la diferència.

Les persones més creatives són aquelles que tenen idees i desenvolupen nous projectes, que desafien els models i els sistemes establerts, i que són conscients de la necessitat d’aportar noves i bones idees per poder progressar.

Citilab vol posar en valor aquesta competència inherent a la innovació. Per això, l’objectiu principal de la formació és potenciar la creativitat de tots els participants treballant des de la vessant més teòrica fins la més pràctica i utilitzant metodologies participatives i col·laboratives.

En aquest taller es convidarà a tots els participants a aplicar mètodes per desenvolupar la seva creativitat en l’entorn de treball, sortir de la zona de confort, mantenir una actitud oberta, aplicar tècniques de creativitat i conèixer àmbits de tendència i noves professions. D’aquesta manera, tots els assistents a la formació adquiriran coneixements i metodologies per desenvolupar aquesta competència imprescindible per marcar la diferència en el mercat laboral.

El taller dels propers 10 i 11 d’abril ja té les places cobertes i el formulari està tancat. Tot i així, si t’interessa participar en la següent edició pots escriure un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu i ens posarem en contacte amb tu quan s’obri una nova convocatòria!

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar