Jornada Uab

Javier González participa en la Jornada ‘Innovació oberta i fab living labs’ de la Universitat Autònoma de Barcelona

Dijous 15 de febrer, Javier González, director gerent de Citilab, va oferir una xerrada en la Jornada ‘Innovació oberta i fab living labs a Catalunya’, organitzada per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Al llarg de tot el matí, des de les 10h fins les 14:00h, la Facultat de Psicologia de la UAB va acollir diverses càpsules breus que tractaran sobre digital fab labs, labs culturals i innovació col·laborativa. Tots els ponents participants van compartir les seves experiències i van reflexionar sobre la iniciativa dels UAB Labs, la creació de sinergies i l’impuls de la innovació social i digital.

L’aportació de Javier González estava inclosa en el segon bloc de conferències de la jornada, ‘Labs culturals i humanitats digitals’, que va començar a partir de les 11:45h. El director del Citilab va presentar el model, les caràcterístiques, les estratègies i la utilitat del laboratori ciutadà d’innovació social i digital de Cornellà de Llobregat oferint una intervenció co-creada i responent tres interrogants: com arribar al públic, quin és el factor diferenciador i quin és el paper de les dones. La participació del Citilab tenia la voluntat d’explorar possibles aliances amb altres agents d’innovació de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Aquest esdeveniment forma part de tot un procés de co-disseny dels UAB Labs, una iniciativa de la Universitat Autònoma de Barcelona per tal que el campus esdevingui un espai d’experimentació i innovació amb la intenció de teixir una xarxa d’espais de co-creació.

Tots els interessats poden consultar el programa de la jornada i, per assistir-hi gratuïtament, cal omplir el formulari d’inscripció fent clic aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar