skip to Main Content

S’obre l’Escola Ciutadana de Dades al Citilab amb el workshop gratuït sobre reutilització de dades

El proper 7 de març, Citilab acull el primer workshop gratuït de la temporada de l’Escola Ciutadana de Dades, ‘Com reutilitzar les dades pels teus projectes’. La xerrada començarà a les 18:30h i durarà fins les 20:30h, i serà impartida per Oleguer Segarra, cofundador i Data Scientist a Dribia, empresa especialitzada en anàlisi de dades.

Amb aquesta primera sessió oberta, els participants podran descobrir les possibilitats de les dades obertes per a les empreses i els negocis, coneixent l’experiència de Sagarra com a líder de projectes de dades. A més, en el workshop es presentarà la oferta formativa de l’OpenDataLab 2018 amb el Certificat Superior en Business Open Data.

Workshop gratuït OpenDataLab 2018

Aquest certificat està pensat per a professionals d’empreses informàtiques i tècniques o que treballin amb dades. Amb la formació, aprendran a millorar la seva capacitat d’anàlisi, comprensió, planificació i organització de l’estratègia de Dades Obertes per a empreses.

La formació està coorganitzada per Iniciativa Open Data Barcelona i Citilab amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

T’interessa assistir a aquesta primera sessió gratuïta? No et quedis sense plaça! Pots registrar-te en el següent enllaç.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar