skip to Main Content

Els millors projectes de la formació Bitbot.cat seran premiats el proper 15 de febrer

El passat 22 de gener es va tancar el període d’entrega dels projectes finals creats pels participants del programa Bitbot.cat del 2017, la formació impartida al Citilab i adreçada a monitors i monitores de lleure per fomentar les activitats extraescolars de programació i robòtica educatives.

S’han presentat un total de 17 projectes, alguns són experiències educatives amb nens i nenes i d’altres prototips d’activitats pensats per posar en pràctica.

Aquests treballs seran evaluats per un tribunal format per representants de l’organització i entitats col·laboradores (entre ells, un representant del Citilab) i també professionals especialitzats en les activitats extraescolars de robòtica i programació. El tribunal farà la tria dels tres millors projectes, que seran premiats el proper 15 de febrer a l’auditori de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya.

El primer premi és una tauleta, un kit d’Snap4Arduino bàsic i entrades pel Mobile World Congress de Barcelona. El segon i tercer premi són també un kit d’Snap4Arduino bàsic i entrades pel Mobile World Congress, que se celebra des del 26 de febrer fins l’1 de març a la Fira Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat i a la Fira Montjuïc de Barcelona.

Citilab col·labora amb el programa Bitbot.cat des de l’any 2016 amb la voluntat de contribuir en el foment de les activitats extraescolars de robòtica i programació i, de la mateixa manera, per impulsar les vocacions tecnològiques en els nens i nenes de Catalunya.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar