skip to Main Content

Atenea Tech celebra els seus 10 anys organitzant un curs gratuït de Drupal 8

El proper dijous 22 de febrer, Citilab acull el curs gratuït d’introducció a Drupal 8, una xerrada bàsica sobre la nova generació d’un dels sistemes de gestió de continguts més populars del món.

Aquest curs introductori és organitzat per Atenea Tech, l’empresa especialitzada en Drupal que forma part de l’ecosistema empresarial del Citilab des de l’any 2008, en motiu de la celebració del seu desè aniversari.

La xerrada, que començarà a les 18h de la tarda i s’allargarà fins les 20h, té l’objectiu de donar a conèixer Drupal i explicar els avantatges i també els inconvenients d’aquest gestor de contingut web.

Per assistir-hi, no cal tenir coneixements previs ni tècnics. La xerrada pot resultar interessant tant a programadors com a usuaris que vulguin saber de què es tracta aquest programa informàtic que permet crear aplicacions web.

T’interessa conèixer Drupal 8? Pots inscriure’t a aquest curs introductori fent clic en aquest enllaç!

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar