skip to Main Content
Innobus 2018

Innobaix et convida a pujar al bus metropolità de la innovació: l’Innobus!

L’Innobus, el bus metropolità de la innovació, és una iniciativa que té com a objectiu ajudar a persones universitàries o emprenedores a aflorar el seu talent i a propiciar trobades amb empreses del territori per tal que captin noves idees i talent. La sessió informativa per a les empreses participants serà el proper 7 de febrer.

Aquest bus dedicat a la innovació i a la ocupació es posarà en marxa el 12 de març i, durant dues setmanes, farà un recorregut pel territori visitant empreses d’alt impacte econòmic i innovador i, alhora, oferint sessions inspiradores i formatives sobre temàtiques concretes. Els participants podran aprofitar l’itinerari per donar-se a conèixer i lliurar el seu currículum vitae.

Després de dur a terme aquest trajecte, començarà la fase d’acceleració de reptes, en la qual els participants s’hauran d’implicar en diverses sessions de treballs amb mentors i en una presentació final d’una idea o prototip, que serà el 24 d’abril. Les millors idees podran participar en el programa Start Up Training d’Innobaix i gaudir d’una col·laboració empresarial becada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

El programa està obert a persones amb estudis universitaris acabats, que es trobin en situació d‘atur o amb feines no relacionades amb la seva titulació, i a persones amb actitud i voluntat emprenedora.

Per a tots els interessats en formar part del projecte, el proper 15 de febrer Citilab acollirà una sessió informativa oberta al públic. A continuació podeu trobar més informació sobre l’edició d’enguany o conèixer com va ser l’experiència de l’Innobus del 2017.

 

L’Innobus és una iniciativa  d’Innobaix, l’agència per a la innovació i el coneixement d’El Baix Llobregat, i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona; comptant amb el suport del Citilab, el Servei d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar