skip to Main Content
Formacions Edutec

Més de 130 persones interessades en les formacions de programació i robòtica amb Scratch, Scratch per Arduino i AppInventor!

Les tres formacions de programació i robòtica del Citilab, que tornen a començar els propers 12, 13, 14 i 15 de febrer, han rebut un gran volum de peticions d’informació per part de ciutadans i ciutadanes, tant de Cornellà com de municipis de les rodalies.

Un total de 135 persones s’han posat en contacte amb el centre per deixar constància del seu interès pels cursos, de les quals la majoria són joves d’entre 12 i 16 anys interessats en les vocacions científico-tècniques.

L’interès generat per aquestes tres activitats extraescolars és degut als components innovadors i diferenciadors que té el contingut dels cursos: apropa el món de la programació i la robòtica amb entorns visuals per blocs (Scratch, Scratch per Arduino i AppInventor) a tots els públics, fomenta el desenvolupament del pensament crític, la creativitat i l’actitud activa envers la tecnologia i impulsa la cerca de noves formes d’enfrontar-se a la resolució de problemes.

Contingut, horari i inici de cada formació

Iniciació a la programació amb Scratch és una formació adreçada a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys per iniciar-los al món de la programació utilitzant Scratch.

  • Grup 1: Dilluns de 17:30 a 18:30h – Inici de la formació: 12 de febrer
  • Grup 2: Dimarts de 17:00 a 18:00h – Inici de la formació: 13 de febrer

Robòtica i electrònica creativa amb Scratch per Arduino va dirigida a tots els públics i permet programar dispositius mòbils i robots amb Scratch per Arduino i Snap per Arduino.

  • Dimecres de 17:30 a 19:00h – Inici de la formació: 14 de febrer

Programació d’aplicacions mòbils amb AppInventor és també una formació oberta a un públic heterogeni i capacita als participants a crear aplicacions mòbils per a smartphones i tauletes.

  • Dijous de 17:30 a 19:00h – Inici de la formació: 15 de febrer

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar