skip to Main Content
Jornada Programa 2017

El 26 de maig Citilab acollirà la desena edició de la Jornada Programa

El proper 26 de maig se celebra la X Jornada de Programació i Robòtica Educatives, coneguda com la Jornada Programa, un dia dedicat a l’intercanvi d’experiències didàctiques basades especialment en l’ús d’entorns de programació i robòtica educatives que tindrà lloc al Citilab de Cornellà.

Aquesta desena edició està organitzada per la Generalitat de Catalunya i el Citilab, comptant amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà, l’Àrea Metropolitana de BarcelonaMobile World Capital Barcelona.

La trobada oferirà un seguit de ponències, tallers, taules rodones i una fira d’alumnes i d’empreses des de les 8:30h del matí fins les 18:00h de la tarda. Fins el dia 1 d’abril romandrà oberta la presentació de comunicacions i experiències que es pot efectuar a través d’aquest formulari, de manera que el programa encara està pendent de confirmar-se.

Totes les activitats estan adreçades a docents de primària i secundària que tinguin la voluntat d’introduir la programació i la robòtica en els seus entorns d’aula, professionals interessats en la temàtica i alumnat que vulgui mostrar els seus treballs. La jornada es podrà seguir a través de les xarxes socials amb el hashtag #JPRE18.

Any rere any, la participació en aquest esdeveniment ha anat creixent de manera exponencial, aconseguint agrupar assistents provinents de diversos punts de la geografia catalana. A continuació podeu veure les imatges de la Jornada Programa 2017.

Des de la seva primera edició, la trobada s’emmarca dins del Dia Internacional d’Internet, el Dia Internacional de l’Scratch i també l’Europe Code Week, i té com a objectiu fomentar la incorporació de la programació i la robòtica en el món educatiu de forma transversal en totes les matèries.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar