skip to Main Content
Futbol Cornellà - Formacions Agents Digitals Esportius

Citilab posa en marxa el programa de formació d’Agents Digitals Esportius amb la participació de les entitats de Cornellà

Aquest dimarts 23 de gener s’inicia el programa de formació d’Agents Digitals Esportius que imparteix el Citilab per tal d’apropar la innovació social i digital a una quinzena de dinamitzadors d’entitats esportives de Cornellà.

Els participants s’implicaran en un total de 64 hores de formació per conèixer els conceptes clau de la innovació social i digital i, sobretot, per introduïr-se en el món audiovisual.

Diversos professionals i tècnics audiovisuals del Citilab impartiran 4h de sessió teòrica i pràctica cada dimarts i dijous fins el dia 15 de març.

L’objectiu de la formació és empoderar a aquests dinamitzadors de les entitats esportives de Cornellà per tal que, sense haver tingut un contacte previ amb el món mèdia, siguin capaços d’articular un projecte audiovisual per difondre, compartir i posar en valor el coneixement generat per aquestes entitats de la ciutat.

D’aquesta manera, els participants de la formació contribuiran al programa ThinkLab del Citilab, que té com a objectiu visibilitzar el coneixement que aporta la ciutadania, convertint-se així en Agents Digitals Esportius i en Agents Locals d’Innovació Social i Digital.

Aquest programa es troba emmarcat dins de la campanya Q de Qualitat de l’Ajuntament de Cornellà i està adreçat especialment a joves monitors d’esports.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar