Tecnoatenció 2018

Tecnoatenció, el servei de prevenció de ciberaddiccions de Cornellà, programa una vintena de xerrades el mes de gener

Aquesta setmana el programa Tecnoatenció, engegat l’any 2014 per l’Ajuntament de Cornellà i el Citilab, ha impartit una sessió per parlar sobre les ciberaddiccions i el ciberbullying amb pares, mares i famílies de l’alumnat de primària de l’Escola Martinet de Cornellà.

Durant tot el mes de gener, aquest servei gratuït realitzarà una vintena de xerrades divulgatives de prevenció, orientació i tractament dels efectes de l’ús inadequat de les noves tecnologies. Altres centres educatius de la ciutat, com l’Institut Santa Eulàlia, l’Institut Miquel Martí i Pol, l’Institut Esteve Terrades, la Fundació El Llindar o l’Escola Betània també gaudiran d’aquestes sessions.

Properament, a més de les xerrades sobre les addicions a les tecnologies i l’assetjament infantil i juvenil a través de mitjans telemàtics, el programa Tecnoatenció oferirà col·loquis i tallers que se centraran en alertar dels possibles perills i riscos derivats de les TIC.

A banda de les xerrades divulgatives, aquest servei també ofereix la possibilitat de comptar amb atenció personalitzada per atendre casos de possibles addicions, assetjament tecnològic o una simple resolució de dubtes. Tots els interessats en concertar una visita amb una psicòloga especialitzada poden escriure a tecnoatenció @ e-citilab.eu (sense espais).

Amb aquest programa, Citilab i l’Ajuntament de Cornellà posen a l’abast de la ciutadania un programa gratuït de prevenció, orientació i tractament davant dels problemes causats per les tecnologies en infants i joves, tenint sempre present que les noves tecnologies per si mateixes no són beneficioses ni perjudicials sinó que depèn de l’ús que se’n faci.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar