skip to Main Content
Aules D'estudi Plenes - Opensurf

Les aules d’estudi del Citilab van rebre prop de 130 ciutadans aquest passat cap de setmana

Dissabte 13 i diumenge 14 de gener les aules d’estudi van batre el rècord d’assistència de ciutadania des del començament de l’any. Durant els dos dies, es va registrar la visita de prop de 130 persones que van decidir i invertir unes hores del cap de setmana en estudiar, treballar, llegir o connectar-se a Internet gaudint dels serveis i les instal·lacions del Citilab.

Des de l’inici de 2018, l’Opensurf, que és l’àmplia sala de navegació lliure del Citilab, i les aules d’estudi estan rebent una gran quantitat de Citilabers i s’ha detectat un notable increment de participació, sobretot d’estudiants.

Horaris de l’Opensurf i les aules d’estudi

Cal recordar que, entre setmana, aquest espai polivalent amb accés a connexió WiFi i portàtils disponibles per a la ciutadania, està de 8h del matí a 20h de la tarda garantint un espai de connexió i treball que, tot i així, pot coincidir amb alguna activitat o formació programada al Citilab.

A partir de les 20h del vespre, durant tota la nit i fins les 8h del matí, els Citilabers poden gaudir de les aules d’estudi nocturnes amb absoluta tranquil·litat.

Els caps de setmana, en canvi, l’horari s’amplia i les aules d’estudi estan obertes les 24 hores a tota la ciutadania.

Si vols fer ús d’aquest espai de treball i estudi obert les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any, només has de fer-te Citilaber: omplir un formulari amb les teves dades i abonar 3€ anuals.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar