skip to Main Content

Diversió i aprenentatge programant amb Snap4Arduino en la nova edició del Tecnohivern 2018

Els dies 3, 4 i 5 de gener, Citilab ha realitzat una nova edició del Tecnohivern, l’activitat tecnològica que impulsa l’aprenentatge actiu i fomenta la participació, la creativitat i la innovació. Novament, Citilab ha rebut a grans i petits per introduir-los al món de la programació, la robòtica i la televisió, involucrant-los en tot el procés de creació i control dels moviments del robot artista del Citilab, el DiBot.

Durant les 3 hores del taller, els participants s’han implicat en la programació del robot artista mitjançant Snap4Arduino, el llenguatge de programació visual per blocs creat al Citilab amb l’objectiu d’apropar la tecnologia a tots els públics. Per aprendre a controlar el DiBot a través de l’ordinador, els infants han disputat relleus i curses d’obstacles per, després, fer pintar els petits autòmats sobre un gran mural.

Tecnohivern 2018

A més de la capacitat d’aprenentatge dels nens i nenes participants, un cop més les famílies i les persones grans acompanyants han demostrat la seva curiositat i facilitat per adquirir nous coneixements i per gaudir amb les noves tecnologies intervenint en tot el desenvolupament de la programació del robot.

Arribant al tram final del matí, els participants han conegut el plató de televisió del Citilab, han descobert el funcionament del croma i han explicat la seva experiència durant el taller davant de la càmera en els vídeos que podeu veure a continuació:


Bon hivern, Tecnohivern! I moltes gràcies a tots els participants!

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar