skip to Main Content
SeniorLab

La comunitat de SeniorLab reprèn la tasca dels seus projectes socials i tecnològics

Els tres grups de SeniorLab tornen de vacances aquest dimarts 9, dimecres 10 i dijous 11 de gener per reprendre els projectes de caire social que van quedar oberts abans de Nadal.

Seguint amb els objectius troncals d’explorar les capacitats d’innovació de persones de més de 50 anys i fomentar l’envelliment actiu, els membres de la comunitat de SeniorLab segueixen implicant-se en el treball de projectes ideats per ells mateixos i realitzats a través d’una gran varietat de mitjans tecnològics.

Enguany, els diversos grups estan desenvolupant treballs que se centren en la història, l’urbanisme, el cinema, l’arquitectura i la gastronomia de Catalunya. Concretament: la migració al cinema, els actors desconeguts del modernisme, els carrers de Barcelona, les edificacions i la seva història, el carrer Xipreret de l’Hospitalet de Llobregat, les associacions amb història, la natura al Baix Llobregat i la importància de l’alimentació són els projectes que cou a foc lent la comunitat de SeniorLab.

Els seniorlabers dediquen llargs períodes de temps a desenvolupar aquests treballs i s’impliquen en cada part del procés d’investigació, redacció i presentació del projecte que, posteriorment, presenten de manera oberta al Citilab i també es publiquen al blog del grup.

A més de les hores a l’aula, els membres de la comunitat de SeniorLab inverteixen una gran quantitat d’hores en la recerca i en realitzar sortides fora de Cornellà. D’aquesta manera, adquireixen nous coneixements, aprenen a dominar una gran quantitat d’eines tecnològiques i formen cada vegada un grup més cohesionat de majors de 50 anys que contribueixen de forma innovadora al disseny i a la construcció de la societat digital i del coneixement.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar