skip to Main Content

Les aules d’estudi del Citilab romandran obertes cada dia les 24 hores durant les festes!

Citilab facilita part del seu espai com a aules d’estudi els 365 dies de l’any: cada dia entre setmana, i també els dissabtes i diumenges 24 hores, en el marc del projecte de suport als estudiants.

Així doncs, durant aquestes festes de Nadal, les aules d’estudi romandran obertes seguint el seu horari habitual diari: tan els dies festius com els dies hàbils. Per tant, el 25 i 26 de desembre i l’1 i 6 de gener el Citilab tindrà les portes obertes per a tots els ciutadans i ciutadanes que vulguin fer ús de les aules d’estudi durant les 24 hores del dia.

Si encara no sou Citilabers i veniu a estudiar per primera vegada al Citilab, recordeu que només heu de portar una fotografia, omplir un formulari amb les vostres dades i pagar 3€ per obtenir el carnet.

Si heu de combinar els torrons amb els apunts perquè s’acosten els examens, necessiteu connectar-vos a Internet o treballar, el Citilab us ofereix un espai aliat i amable aquest Nadal!

Aprofitem l’ocasió per desitjar-vos unes molt bones festes amb aquesta felicitació protagonitzada pel nostre robot artista DiBot:

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar