skip to Main Content
Formació Microinformàtica I Xarxes De Telecomunicacions

En marxa el curs de Microinformàtica i Xarxes de Telecomunicacions al Citilab

El Citilab acull la formació gratuïta de Tècnic Auxiliar en Microinformàtica i Xarxes de Telecomunicacions, el curs organitzat per Fundació Telefònica en el marc del programa Conecta Empleo amb la col·laboració d’Ayuda en Acción i l’Ajuntament de Cornellà.

Una vintena de joves d’entre 17 i 35 anys en situació de desocupació assisteixen diàriament a la formació teòrica des del mes d’octubre i, un cop l’acabin, realitzaran una estada de 160 hores de pràctiques tutoritzades en diferents empreses.

L’objectiu del curs és que els joves assoleixin competències tecnològiques i habilitats tranversals per preparar-se de cara al futur, millorant així les seves oportunitats s’inserció socio-laboral i el seu desenvolupament personal i professional.

Montserrat Pérez, tintenta d’alcalde i regidora delegada d’Educació i Política Social; Joan Cruz, director de la Fundació Telefònica; i Lourdes Mourelo, delegada d’Ayuda en Acción a Catalunya van inaugurar la formació al Citilab.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar