skip to Main Content
Tecnoestiu 2017

Inaugurem l’any 2018 amb una nova edició del Tecnohivern: més robòtica, programació, art i televisió!

Els propers 2, 3, 4 i 5 de gener de 2018 arriba la nova edició del Tecnohivern, l’activitat tecnològica de l’hivern que ofereix un matí replet de tallers sobre robòtica, programació, art i televisió.

Després de la passada edició del Tecnoestiu, que va rebre més de 190 participants provinents d’esplais, casals d’estiu, famílies i grups de particulars; l’activitat d’hivern tornarà a oferir un taller de programació, robòtica i creativitat amb el robot artista del Citilab.

Els participants s’implicaran en la programació del DiBot amb Snap4arduino i aprendran a controlar els seus moviments fent una cursa d’obstacles amb els petits autòmats dissenyats per l’equip d’Edutec. Un cop fet, podran demostrar la seva creativitat creant un mural que omplirà un gran paper de dibuixos abstractes i colors.

Finalitzat el taller amb el robot pintor, tots els participants s’endinsaran en el món de la televisió al plató del Citilab amb l’InventaTV. D’aquesta manera, podran parlar davant de càmera per explicar la seva experiència al Tecnohivern i conèixer el funcionament del croma televisiu.

Vols participar en el Tecnohivern i dedicar un matí a divertir-te aprenent programació, robòtica i televisió? L’activitat dura un sol dia (de 10h a 13h), és familiar i està adreçada a nens a partir de 8 anys. Els infants de 6 a 9 anys hauran d’anar acompanyats d’una persona major de 12 anys. El preu per persona és de 6 euros i tots els interessats poden incriure-s’hi enviant un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu o trucant al 93 551 06 60. En qualsevol de les dues opcions, cal que els interessats indiquin el nombre de participants i el dia que volen venir (2, 3, 4 o 5 de gener) a gaudir del taller al Citilab!

Tecnoestiu 2017

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar