Tech Republic III

Més de 200 persones participen al Tech Republic III, el torneig nacional de Super Smash Bros celebrat al Citilab

Aquest cap de setmana, des de divendres 17 fins diumenge 19 de novembre, el Tech Republic III ha acollit més de 200 persones provinents de diversos punts d’Espanya i també d’Europa: Regne Unit, Alemanya, Itàlia, Països Baixos… Entre aquests assistents s’hi trobaven els millors jugadors de Super Smash Bros de cada regió i estat que, per poder competir tots aquests dies, han pogut passar dues nits al Citilab.

Durant aquests tres dies, l’Opensurf del Citilab s’ha omplert de gamers que, a través de les consoles Wii U i les pantalles facilitades per BenQ, han competit en diverses modalitats individuals i grupals per classificar-se en el torneig d’aquest videojoc de batalla de Nintendo, fins ara la competició més gran celebrada a Espanya.

Tot el torneig ha sigut retransmès en castellà i en anglès per diversos canals en streaming, obtenint centenars de visites, i s’ha seguit a les xarxes socials a través del hashtag #TechRepublic3.

La classificació final del Tech Republic III ha coronat a ‘IxisNaugus’, l’usuari del jugador anglès que ha obtingut la primera posició; seguit del també anglès ‘DKHo’ i l’alemany ‘LoNg0uw’, el segon i tercer classificat respectivament.

Pel que fa a la competició grupal, els alemanys ‘LoNg0uw’ i ‘Light’ han obtingut la primera classificació del torneig per parelles, seguits dels espanyols ‘Marcbri’ i ‘Greward’ i, en tercera posició, ‘Robo~Luigi’ i ‘El_Bardo’, també provinents d’Espanya. Podeu consultar la resta de la classificació fent clic aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar