skip to Main Content
Façana Citilab 10è Aniversari

L’edifici del Citilab es converteix en un joc amb les aplicacions mòbils ‘Posa llums al Citilab!’

En motiu de l’aniversari del Citilab, l’equip d’Edutec ha desenvolupat dues aplicacions mòbil que es presentaran durant la festa del proper divendres 10 de novembre a les 19:00 hores per il·luminar la façana del Citilab.

Les aplicacions ‘Posa llums al Citilab!’ neixen amb l’objectiu de gamificar la façana del Citilab i fer possible que el ciutadà hi pugui interactuar a través de la tecnologia, despertant la seva curiositat i combinant l’entreteniment amb l’art tecnològic. Per fer-ho, l’equip d’Edutec ha ideat, dissenyat i programat aquestes apps que estaran operatives durant aquests dies de celebració.

Disseny i funcionament de les aplicacions

A les finestres de la façana del Citilab s’han instal·lat bombetes connectades a Internet a través de WIFI que es poden encendre i apagar individualment. A través d’aquesta connexió a Internet, l’usuari interactua amb les aplicacions i controla les llums que vol encendre i el moment en el qual vol fer-ho.

El software ha sigut programat per Edutec a través d’Snap4Arduino, un llenguatge constituït per blocs visuals que simplica tot el procés abstracte de programació i el fa més visual i comprensible.

Tallers de tecnologia, programació i robòtica pels 10 anys

A més del desenvolupament d’aquestes apps, Edutec també ha organitzat dos tallers per la Jornada de Portes Obertes del proper diumenge 12 de novembre: un taller per programar i pintar amb el robot artista DiBot, famós al Citilab per l’activitat del Tecnoestiu 2017, i un segon taller per fer explotar globus i bufar les espelmes digitals del desè aniversari; totes dues pensades per els més petits.

Vine els dies 10 i 12 de novembre, il·lumina la façana del Citilab i participa en les activitats tecnològiques per a grans i petits per celebrar el desè aniversari!

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar