skip to Main Content
Realitat Virtual - Tetravol

La realitat virtual i la intel·ligència artificial, noves relacions i nous diàlegs al Citilab

El divendres 10 de novembre a les 18.30 hores, en el marc del 10è aniversari, Citilab acollirà la Conferència sobre realitat virtual i intel·ligència artificial a càrrec d’Hèctor Zapata, arquitecte i president de Tetravol, i Juan Francisco Jiménez, periodista i professor universitari, director del Màster en Comunicació Digital i Noves Tecnologies de la Universitat Abat Oliva CEU.

Hèctor Zapata s’inicia en el món de la realitat augmentada des de la seva faceta d’arquitecte, fet que el porta, en col·laboració amb el Citilab, a impulsar el curs de videojocs GamecademyZapata, a més de ser el president de Tetravol, empresa especialitzada en la creació de continguts interactius, realitat virtual i videojocs, també forma part de l’equip de la Fundació Obicex, iniciativa docent que investiga la comunicació experiencial i ofereix el Curs de tècnic superior en animacions 3D, jocs i entorns interactius; el Màster de realitat virtual i  augmentada; i el Màster de disseny de videojocs amb Unity.

Ara, i després de 10 anys d’experiència, Citilab explora noves aliances, estableix nous diàlegs i valora nous camins amb futur com és la relació entre la realitat augmentada i la intel·ligència artificial.

Tetravol ha experimentat el seu creixement professional des dels inicis del Citilab sota el lideratge de Zapata, convertint-se en una empresa pionera en la creació d’espais virtuals, oferint nous suports plens de possibilitats de comunicació i promoció, i desenvolupament experiències interactives per a webs i dispositius mòbils.

Per aquest motiu és encara més satisfactori pel Citilab obrir a la ciutadania aquesta conferència impartida per un professional que ha impulsat el seu potencial des de dins del centre en aquests 10 anys de trajectòria. “Fes de la teva passió, la teva professió” va ser una de les idees impulsores que durant en els primers anys de Citilab va donar resposta als joves que han volgut aprendre a crear videojocs.

Si vols aprendre totes les possibilitats que ofereix la realitat virtual i la intel·ligència artificial, no et perdis aquesta conferència oberta i gratuïta durant la festa del desè aniversari!

Just després de la conferència hi ha més activitats de celebració: la presentació de l’app ‘Posa llums al Citilab!’ desenvolupada per l’equip d’Edutec, l’espectacle de màgia tecnològica ‘Tecnomagos’ i el brindis de comiat. Pots consultar el programa complet fent clic aquí!

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar