skip to Main Content
Màster Nacional De Tennis En Cadira De Rodes

In-best-ers patrocina el Màster Nacional de Tennis en Cadira de Rodes

First Seven Inbesters SL, l’empresa de serveis financers amb suport tecnològic que forma part de l’ecosistema empresarial del Citilab, patrocina el Màster Nacional de Tennis en Cadira de Rodes que se celebra del 3 al 5 de novembre al Reial Club de Polo de Barcelona i que és d’accés gratuït.

Amb la vinculació a aquest esdeveniment esportiu, l’objectiu d’In-best-ers és promocionar l’esport com a forma de vida i difondre els valors d’esforç i superació que van implícits en qualsevol modalitat esportiva però que són especialment presents en el tennis en cadira de rodes.

El campionat compta amb la participació dels 8 millors jugadors del rànquing nacional de tennis en cadira de rodes que es repartiran els 3.000 euros en premis: Daniel Caverzaschi, Martín de la Puente, Enrique Siscar, Francesc Tur, Francesc Prat, Francisco García Vena, Álvaro Illorente i Juan José Rodríguez.

In-best-ers, l’empresa allotjada al Citilab, col·labora en diverses iniciatives de caràcter social, com el programa TennisAid, el projecte Tennis i Salut Mental d’Esport Solidari Internacional de la Federació Catalana de Tennis i el projecte Xarxa Joves de la Fundació Salut Mental Catalunya entre d’altres.

Programa complet del Màster Nacional de Tennis en Cadira de Rodes

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar