skip to Main Content
Conveni AMB, IBM I Citilab

AMB, Citilab i IBM obren una convocatòria de beques per a emprenedors i innovadors socials i tecnològics

L’AMB ha llençat un programa de beques i aportacions destinades al desenvolupament d’iniciatives i reptes d’innovació per a nous emprenedors que realitzin activitats d’innovació social i tecnològica. Aquesta iniciativa s’enmarca al conveni signat per Citilab, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i International Business Machines (IBM) el gener de 2017 per impulsar la transformació digital de les ciutats.

Les beques tenen una dotació mínima de 5.000 euros i estan destinades a persones (físiques i jurídiques) empadronades o amb domicili fiscal a qualsevol municipi de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i amb base tecnològica i aplicació digital. Aquestes aplicacions poden estar relacionades amb tres àrees de projectes: pràctiques d’innovació social, innovació i empoderament de serveis públics, comunitaris i de solucions smarts per a ciutats i comunitats, i, finalment, tendències tecnològiques i de continguts emergents i innovadors.

Els sol·licitants que vulguin concórrer a la convocatòria d’aquestes bases, han de presentar una breu memòria amb el currículum del o dels participants i una proposta executiva del projecte amb suport digital que ha d’incloure: la presentació de la idea, descripció del producte o servei, oportunitat, valor afegit i, a més, una planificació amb el cronograma i els recursos necessaris.

A partir de dilluns 20 de novembre (si no hi ha al·legacions al document) es podran presentar les sol·licituds. Un cop es tanqui el termini de presentació, que encara està pendent de concretar, l’òrgan col·legiat de selecció examinarà les sol·licituds i les puntuarà seguints els criteris d’originalitat, creativitat i innovació, el grau de definició del producte o servei, el potencial de desenvolupament, creixement i transparència vers altres àmbits i, finalment, la sostenibilitat i viabilitat del projecte.

Amb la convocatòria d’aquestes beques, la col·laboració publico-privada entre Citilab, l’AMB i IBM fa un pas endavant assolint la fita d’impulsar els projectes d’emprenedoria innovadors i tecnològics i, d’aquesta manera, avança cap al seu principal objectiu de promoure la transformació digital de les ciutats.

A continuació podeu consultar les Bases Generals beques AMB.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar