M4Social Day

Citilab col·labora en el m4Social Day: les TIC per a tothom

El proper dimecres 25 d’octubre se celebra el m4Social Day 2017, una jornada temàtica que té com a objectiu connectar l’acció social i el món tecnològic per accelerar la transformació digital de l’atenció de les persones i contribuir a l’empoderament de la ciutadania i de les entitats socials.

Citilab és una de les entitats col·laboradores de la jornada i Javier González, el seu director gerent, participa com a moderador d’una de les taules de debat en la qual es parlarà sobre l’estat de l’accessibilitat digital en els serveis públics i els seus requisits.

La taula s’iniciarà a les 11:30h i comptarà amb la presència de Ricard Faura, Cap del Servei d’Inclusió i Capacitació Digital de la Generalitat de Catalunya; Carles Agustí, Director de Govern Obert a la Diputació de Barcelona; Joan Batlle, Director de transformació digital de l’Ajuntament de Barcelona; i Eduard Martín, Director de la Fundació puntCAT.

De fet, l’edició del m4Social Day d’enguany se centra en aquesta possibilitat d’accedir als serveis, a la informació i al coneixement que hi ha a internet o d’utilitzar dispositius tecnològics com ordinadors, tauletes, smartphones o wearables. Durant la jornada, diversos experts del sectors privats, de les entitats socials i de l’administració pública debatran sobre els criteris d’acessibilitat digital i dels dispositius accessibles. Podeu consultar el programa fent clic aquí.

L’esdeveniment tindrà lloc a l’Imagina Centre Audiovisual – Mediapro, a l’Avinguda Diagonal 77 de Barcelona, i començarà a les 08:45h fins les 14:00h. Les inscripcions romandran obertes fins 24 hores abans de l’esdeveniment i, en cas de necessitar fer un requeriment d’accessibilitat, podeu escriure un mail a projeccio@tercersector.cat.

Aquest projecte està organitzat per la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya (plataforma que engloba 3.000 entitats socials) amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, de l’Obra Social La Caixa i de la Fundació Mobile World Capital Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar